Minigolfklub Putter Team Odense

Hjem » Hvem er vi » Historie

Vores historie

Opstarten

I efteråret 1995 blev klubben dannet og forholdsvis hurtigt blev klubbens første anlæg etableret på Grønløkkevej over det tidligere vandland, men her blev opholdet kortvarigt.

Flytning til kælderen

For efter nogle år var det tid til forandring, og det blev til adressen Rugårdsvej 23, som i dag er klubbens officielle adresse. Her blev der udrettet et kæmpe stykke arbejde med at klargøre lokaler, lave flisegulv og få banerne gjort spilleklare. De mange frivilliges timer på hverdage og i weekends i efteråret 1997 betød, at den røde snor blev klippet og første slag slået lørdag d. 7. februar 1998.

Stævner

De mange år i “kælderen”, som efterhånden er blevet et kælenavn for stedet, har budt på mange stævner, træning, landsholdssamlinger, skolebesøg samt fester til den lyse morgen. Klubben har i mange år kunnet hævde sig på den danske minigolf-scene med holdmesterskaber og individuelle medaljer ved DM samt ved stævner i Danmark og udlandet. Klubbens første danske holdmesterskab vandt vi i 1998 og vi har siden taget os flittigt af titlerne. Vi har ligeledes kunne bidrage med mange spillere til diverse danske landshold og gør det fortsat.

Filtanlæg på Byens Ø

I 2012 gik en anden drøm i opfyldelse, i det vi fik anlagt et udendørs filtanlæg på Byens Ø.
Med hjælp fra kommunen blev asfalt på det gamle havneområde skrabet væk, og fundamenterne til de 18 store baner blev lagt. Det var med udsyn til gamle lagerhaller til den ene side og nybyggeriet af Promenadebyen til den anden side
Her har vi siden været en vigtig del af den kultur der er kommet på Byens Ø og mange har gjort flittigt brug af banerne og området.
Filtanlægget, som vi har på Byens Ø, blev indkøbt i forbindelse med Verdensmesterskaberne i 2009, som blev afholdt i Arena Fyn, hvor banerne var stillet op til lejligheden. Dengang var det i et samarbejde med Odense Kommune og Dansk Minigolf Union.
Siden vi anlagde anlægget på Byens Ø har tusindvis af gæster spillet på anlægget og vi har en gang imellem æren af at være vært for enten et fynsmesterskab eller et danmarksmesterskab.

Ni adventuregolf-baner indendørs

I 2023 kunne vi desuden vi desuden åbne introducere 9 ekstra baner indendørs, som giver et ekstra pift til de 18 eternit-standardbaner.
Det er baner med filtunderlag, træbander og forskellige forhindringer af metal eller natursten.