Minigolfklub Putter Team Odense

Hjem » Hvem er vi

Bredde og elite

Minigolfklub Putter Team Odense er en klub for alle, der interesserer sig for minigolf og gerne vil dyrke det som breddespiller eller udfordre sig selv på turneringsplan.
Men pas på…..du kan nemt blive afhængig af spillet. Klubben spænder bredt aldersmæssigt fra børn omkring 7 års alderen og helt op til ældre over de 80 år. Og vi har medlemmer i alle aldre.
Minigolf er sporten for alle.

Klubbens baner

Vi har i dag både et indendørs eternitanlæg og et udendørs filtanlæg, som bliver brugt flittigt af vores medlemmer.
Begge anlæg har været i brug ved store internationale mesterskaber som VM i 2009 i Arena Fyn og NM i både 2004 og 2015, hvor vi spillede på eternitten i kælderen. Desuden er begge anlæg blevet brugt til afholdelse af DM flere gange.

Derudover har vi bygget et 9-hullers adventuregolf-anlæg i vores indendørs lokaler.

Medlemskategorier

Ungdom

Som ungdomsspiller i klubben tilbyder vi dig en ugentlig træning hver torsdag ved 3 af klubbens dygtige spillere med masser af erfaring i sporten og som trænere. Det er både sjovt, lærerigt og udfordrende og så får man mange gode venner.
Træningen er for alle børn og unge under 18 år. Vi tilbyder gerne en prøvetræning, så du kan se om minigolf er noget for dig. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontingent pr. måned

Børn og unge u/18 år: Kr. 40,-

Voksen

Vi kan i klubben tilbyde en bred vifte af muligheder. Alle kan spille sammen og medlemmerne mødes ofte og spiller eller træner sammen.
Hver torsdag afholder vi klubaften for alle minigolfere. Her spiller vi som regel mellem 2-3 runder, hvor der er rig mulighed for at få tips og tricks fra nogle af landets absolut bedste spillere. Man kan også komme ud og spille på andre anlæg både i Danmark og udlandet.
Tirsdag er der en træningsaften i 2 timer med klubbens træner.
Hver mandag formiddag mødes fortrinsvist klubbens seniorer til spil og hyggeligt samvær over nogle timer.

Spil fordi du elsker minigolf.

Kontingent pr. måned

Kr. 120,-

Minigolf som passion

Det vigtigste i vores klub er at vi alle deler samme passion omkring minigolf. Der er mange forskellige niveauer lige fra hyggespilleren til elitespilleren og vi lægger stor vægt på diversiteten og der står altid nogen parat til at hjælpe og vejlede og dele ud af egne erfaringer.

Vores kendetegn

I daglig tale benævner vi os selv som Putter Team, da det er nemmere at udtale end hele navnet. Klubfarven er blå og hvid og da klubben er fra 1995 har vi allerede mange års erfaring som forening.