Minigolfklub Putter Team Odense

Hjem » Sport 2020

Sportsnyt 2020


DM blev spillet hos Nord-Als Minigolf Klub d. 12.-13. september. Det var som så meget andet andet i 2020 udsat pga. Corona.

DM 2020 Samlede resultater

Fight hos seniordamerne

Hos seniordamerne kæmpede Birte Bruhn om guldet mod hjemmebanefavoritten Inge-Lise Hansen men tabte med 5 slag. Særligt de indledende runder runder om lørdagen bragte Birte Bruhn bagud, mens søndagens spil blev markant bedre og sikrede dermed Birte en flot sølvmedalje.

Seniorherrer 

Vincent Huus var i kamp med flere andre af de bedste seniorherrer, men trak fra allerede fra starten og vandt med 15 slag til John Hansen og Karsten Nørskov.
Vincent var også i kamp med Jannick Skov om den overordnede DIF-medalje, og det var en tæt kamp hele vejen,  men han tabte desværre med 1 slag.

Holdsejr

I holdkampen blev det også meget tæt. Klubbens 1. hold med Birte Bruhn, Vincent Huus, Kim Christiansen og Lars Rosenquist vandt med kun 2 slag til Odense Minigolf Club.
Dermed sikrede de den 18. DM-holdtitel til klubben.

Mix-guld og bronze

I mixpar-konkurrencen snuppede Vincent Huus sammen med makkeren Nanna Pedersen fra Østerlars guldet foran Inge-Lise Hansen, Nord-Als og John Hansen Gelsted.
Bronzen tog Birte Bruhn med makkeren Karsten Nørskov, Asarum