Vincent Huus vandt Gelsted stævne

Klubben havde mange flotte resultater ved stævnet i Gelsted, som blev spillet søndag den 19. september med 33 deltagere til start i det vestfynske.

Vincent Huus vandt A-rækken

I meget overbevisende stil og med en føring fra start til slut, vandt Vincent Huus stævnet med en score på 116 slag. En start med 66 slag på de første 3 runder var med til at grundlægge sejren. Lidt efter ham kom Kim Christiansen, som lagde ud lidt højere men en runde på 20 slag var med til at bringe ham helt op foran, og placeringen som nr. 2 kunne han cementere med en runde 21 i sidste runde og samlet spille 120. På tredjepladsen var det Karsten Nørskov, Asarum BGK, som også satte en kraftig slutspurt ind med 21 og 20 og sluttede på 122 slag. 
Klubbens sidste deltager i A-rækken var Lars Rosenquist, som med 25,8 i snit ikke var i nærheden af sidste års sejr på samme anlæg.

Rækkedebut til Bruhn

I B-rækken debuterede Birte Bruhn og Kaj Bruhn. Birte spillede rigtigt godt og stabilt og sluttede med 27.8 i snit. Det rakte til en femteplads, men kun henholdsvis 7 og 5 slag fra 1. og 2. pladsen/3.pladsen.
Kaj havde et par højdespringere midt i 30’erne men samtidig gode runder på 26 og 27, og holdt derved en god 8. plads.
Nr. 1 blev Trym Scharff, Broager med 131 slag og minsandten om Broager ikke også tog 2.-3. pladsen som Bjarne Hansen og Allan Frost tog sig af.

Karlsson-familien i C-rækken

I C-rækken var vi repræsenteret ved familien Karlsson, som har taget minigolfen til sig.
Bedst og meget over bevisende med flere personlige rekorder var den unge Cecilie Karlsson, som med 153 slag endte på 7. pladsen kun 3 slag fra en 3. plads.
Michael og Kis debuterede i stævnesammenhæng på eternit, og selv om træningsmængden på anlægget ikke havde mange timer/minutter på sig kunne de begge lægge sig omkring et snit på 40 og med flere runder under 36. Stor ros for den præstation.
Vinder af rækken blev Gelsteds John Nyborg på 131 slag med klubkammeraten Lars Jakobsen på 2. pladsen med 141 slag mens Brita Fredriksen fra Nord-Als Minigolf Klub snuppede 3. pladsen med 150 slag for de 5 runder.
Tillykke til alle med placeringerne og med de små og store sejre.