Simon Junker vandt Efterårsstævnet 2021

En glad Simon Junker efter sejren.
Det blev odenseanske Simon Junker som vandt klubbens Efterårsstævne 2021 i et rekordstort stævne med hele 67 deltagere til start.
De 19 af dem stillede til start i A-rækken men med 81 slag for de 4 runder var Simon Junker overlegen på dagen, hvor sidste års vinder Lars Rosenquist måtte se sig besejret med 3 slag. De efterfølgende placeringer lå med højst 1 slags mellemrum så der var ikke plads til ret mange missere hvis man ville være med toppen. 3. pladsen i rækken vandt Christian Linnet Hansen, Odense Minigolf Club efter et omspil mod Vincent Huus, Putter Team Odense.

Udenlandske spillere i top i B-rækken

I B-rækken var det udenlandske spillere i toppen. Rækken blev vundet af Jennifer Buchholz fra den tyske klub TV Trappenkamp med flotte 93 slag. Nr. 2 blev en norsk veteran, Magne Andersen fra Christiania MC. Han måtte dog i omspil den den unge Jakob Meitilberg fra Odense Minigolf Club for at sikre sig 2. pladsen. De brugte begge to 99 slag.

Stor C-række med Århus- dominans

Med 22 deltagere til start var C-rækken. Her var det to spillere fra Minigolf Klub Aarhus, som løb med de øverste pladser. Else Marie Jensen slog sin klubkammerat Miku Gaardmand med 2 slag. De gik 107 og 109 men 3. pladsen kun 1 slag efter gik til en tysk debutant på vores baner, Gaby Jürs, fra Flora Elsmhorn

Ung sejr i D-rækken

D-rækken blev vundet af den unge Putter Team Odense-spiller Line Rye Rahbek . Hun brugte 144 slag og vandt med 10 og 12 slag til sine klubkammerater, Michael Karlsson og Kis Karlsson. Flot af dem alle.

Hjemmeholdet  sejrede

I holdkonkurrencen var der sejr til klubbens 1.hold med Lars Rosenquist, Vincent Huus og Lasse Rasmussen, som slog tyske Niendorfer MC med 13 slag. Tredjepladsen gik til Odense Minigolf Club kun 3 slag efter.

25-års fødselsdagsfest

Ud over det store stævne fejrede klubben også sin 25-års fødseldag – med 1 års forsinkelse. Corona situationen i 2020 satte en stopper for deltagelse af udenlandskse deltagere samt større forsamlinger.
Derfor måtte vi vente 1 år og så fik vi ellers et brag af en fest med hele 83 festglade deltagere, som kunne nyde en 3 retters menu fra vores gode sponsor og samarbejdspartner restaurant Giraffen.
Tak til alle for nogle forrygende dage i kælderen denne weekend.
Samlede resultater kan ses her: https://mpto.dk/resultater/2021/efteraarsstaevnet/result.htm