Hvem er vi?

Fra hobby til elite

Minigolfklub Putter Team Odense er en klub for alle, der interesserer sig for minigolf og gerne vil dyrke det som hobby/fritidsaktivitet eller prøve sig selv af på turnerings/eliteniveau
Men pas på…..du kan nemt blive afhængig af spillet.
Klubben spænder bredt aldersmæssigt fra børn omkring 7 års alderen og helt op til ældre over de 80 år.
Minigolf er sporten for alle og alle er velkommen hos os.

Minigolf som passion

Det vigtigste i vores klub er at vi alle deler samme passion omkring minigolf. Der er mange forskellige niveauer lige fra hyggespilleren til elitespilleren og vi lægger stor vægt på diversiteten og der står altid nogen parat til at hjælpe og vejlede og dele ud af egne erfaringer.

Vores kendetegn

I daglig tale benævner vi os selv som Putter Team, da det er nemmere at udtale end hele navnet. Klubfarven er blå og hvid og da klubben er fra 1995 har vi allerede mange års erfaring som forening.
Læs mere om klubben

Minigolf for alle!

Junior

Som junior i klubben tilbyder vi dig en ugentlig træning hver torsdag ved 2 af klubbens dygtige spillere som begge har over 25 års erfaring i sporten. Vi har ét succeskriterie for vores jer, nemlig at det skal være sjovt og hyggeligt at spille minigolf. Træningen er for alle børn og unge under 18 år. Vi tilbyder gerne en prøvetræning, så du kan se om minigolf er noget for dig. Kontakt os for at høre nærmere.
"Minigolf, sporten for alle… også for dig!"

Voksen

Som voksenmedlem i klubben kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder. Alle kan spille sammen og medlemmerne mødes ofte og spiller eller træner sammen.
Hver torsdag afholder vi klubaften for alle minigolfere. Her spiller vi som regel mellem 2-3 runder, hvor der er rig mulighed for at få tips og tricks fra nogle af landets absolut bedste spillere. Man kan også komme ud og spille på andre anlæg både i Danmark og udlandet.
Spil på hyggeniveau eller deltag i stævner lokalt eller nationalt.
"Minigolf, sporten for alle... også for dig"!

Senior

Senior fra 45+ Bliv del af en aktiv gruppe seniorer, som hver mandag mødes og spiller minigolf og hygger sig sammen. Her er hyggen i højsædet, men der er også mulighed for at lære om spillet fra nogle garvede spillere. Mange seniorer er også flittige deltagere om torsdagen til klubaften og deltager også gerne i stævner både lokalt og nationalt.
"Minigolf, sporten for alle… også for dig"!

Bliv medlem af en af Danmarks mest succesrige klubber og bliv selv en bedre minigolfspiller.

Kontingent pr. måned

Voksne/seniorer:   Kr.120,-

Børn og unge u/18 år:  Kr. 40,-