Lars Rosenquist vandt Efterårsstævnet 2020

I efterårets sidste stævne tog Lars Rosenquist sejren på sin hjemmebane hos Putter Team Odense i kælderen på Rugårdsvej.
Han var førende fra start til slut og kun et par fejl på de sidste baner gjorde, at resultatet i slutstilling blev lidt tættere end det var hele vejen.
Imponerende scorer som 21, 18 og 19 banede vejen for sejren, og 82 slag for 4 runder var nok til sejren.
Andenpladsen 1 slag efter Lars Rosenquist sikrede John Hansen fra Minigolf Clubben Gelsted sig. Han leverede stabilt spil uden nævneværdige fejl, og det giver ofte udbytte. 
På tredjepladsen var det igen en Putter Team Odense-spiller. Kim Christiansen sluttede med 84 slag, og det var også med runder uden større fejl. Det lykkedes derved for Kim at bryde en cirkel, hvor han trods en stor træningsindsats ikke er lykkedes med at komme på podiet.
Lars Rosenquist vandt Efterårsstævnet.
Podiet i C-rækken med Birte Bruhn, Kaj Bruhn og Teddy Nielsen i top 3.

Rutinen vandt

I B-rækken var det den rutinerede og næsten nylige danmarksmester hos damerne Inge-Lise Hansenn fra Nord-Als Minigolf Klub som tog sejren 2 slag foran Odense Minigolf Clubs Carsten Hansen, som havde god afstand på 5 slag til Silkeborgs Carsten Berg. 
Alle 3 har god erfaring på banerne gennem træning og stævner igennem årene, og det kom dem alle til gode om end Carsten Berg faktisk måtte i omspil om 3. pladsen mod den unge Jakob Meitilberg fra Odense Minigolf Club.

Klubbens spillere i top

I C-rækken holdt klubbens spillere sig ikke tilbage idet både Birte Bruhn og Kaj Bruhn satte sig på 1. pladsen og 2. pladsen. Birte var endda så suveræn at hun gik de 4 runder på 93 slag. Meget imponerende.
På tredjepladsen kom Teddy Nielsen fra Minigolf Clubben Gelsted. Med 105 slag var han 2 slag efter Kaj Bruhn.
Klubben havde til stævnet også valgt at tilbyde en D-række. Desværre var der kun 3 spillere, alle fra Putter Team Odense. 
Elly Rasmussen var suverænt bedst og vandt foran Lars Brinch Jensen og Erik Gustavsen.

Hjemmebanehold bedst

I holdkonkurrencen efterlod Putter Team Odenses 1. hold med Lars Rosenquist, Vincent Huus  og Kim Christiansen ingen tvivl om at de ville have sejren. De vandt med 15 slag over Odense Minigolf Club 1, som igen slog sit 2. hold med 33 slag.

Corona og slut

Stævnet blev desværre årets sidste  pga. coronaens begrænsninger. For at undgå at komme over 50 deltagere havde klubben desuden valgt at udelukke udenlandske deltagere. Desuden skulle tilmelding foregå via først-til-mølle-princippet, det betød da også at deltagertallet faldt til 35 fra et tal som normalt ville ligge over 50 deltagere.
Tak til alle for deltagelse.
Resultatlink