Danskere i Tyskland

Kaj gør klar til start (i baggrunden).
Fire danske spillere var kørt en tur til Tyskland for at deltage i stævnet Trave Pokalturnier hos klubben Bad Oldesloe. Stævnet blev afholdt søndag d. 15. august og havde en flot tilslutning på over 60 deltagere i alle aldre.
For klubbens spillere Lasse Rasmussen, Kaj Bruhn og Birte Bruhn var der også flot spil og gode placeringer.

Birte Bruhn nr. 3

For Birtes vedkommende førte det til en 3. plads i seniordamer. Og så skulle hun da lige i omspil, idet hun lå lige med en tysk seniordame på 2. pladsen. Hun var dog bedst og efter 4 baner var det afgjort til tysk fordel.

Seniorherrer i 2 kategorier

Hos seniorherrernes  kategori 2 (fra 58 år) var Kaj Bruhn med og klarede sig flot idet han blev nr. 3.
Karsten Nørskov, som til dagligt repræsenterer svenske Asarum BGK, spille i seniorherrernes  kategori 1 (under 58 år) med i det store felt og kampen var naturligvis hård her. Ikke mindst er der mange gamle navne med mange års rutine med sig og når de samtidig kender banerne godt er konkurrencen hård. Det blev ikke til en podieplads, men til gengæld en 1. plads i parkonkurrencen, som han vandt sammen med Thorsten Niemann.

Stærk herrerække

Lasse Rasmussen stillede op i herrerækken, og han lagde flot ud med en runde på 21 slag som han fulgte op med 24,24 og 23. Lige som hos seniorherrerne var konkurrencen hård og runderne rakte ikke helt til en topplacering, men spillet var helt sikkert af den gode slags, som kan kaste gode placeringer af sig.

Holdet nr. 4

De 4 stillede tilsammen et hold og her blev de flot nr. 4 i holdkonkurrencen. Igen var de stærke hold tyske som f. eks. Bundesliga-holdet fra Niendorfer MC som vandt.